پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114718
افتتاح رسمي شبکه ديجيتال شهرستان فارسان
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 646

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام ?محمدعلي نکونام? اضافه کرد: با گسترش جمعيت کشور، علاقه ها و سلايق جديد ظهور مي کند و قشر جوان جامعه نيز به تفريح و سرگرمي نياز دارد و شبکه هاي تلويزيوني بايد پاسخگوي اين مطالبه مردم به ويژه جوانان باشند.

وي با بيان فعاليت دشمن در بخش رسانه و تبليغات وسيع عليه آرمان هاي جمهوري اسلامي، افزود: اقدامات مناسبي براي مقابله با اين توطئه دشمن در بخش رسانه اي و جنگ نرم آغاز شده است که بايد ادامه يابد.

نماينده ولي فقيه در چهارمحال وبخيتاري همچنين با اشاره به فرا رسيدن انتخابات رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستا، افزود:دشمن با جنجال رسانه اي، در ناامن نشان دادن کشور و القاي ناکارآمدي نظام جمهوري اسلامي تلاش مي کند و وظيفه رسانه ها در وضعيت حساس کشور در رصد فعاليت هاي دشمن و آگاهي بخشي به مردم سنگين است.

حجت الاسلام نکونام با تاکيد بر لزوم حضور حداکثري مردم پاي صندوق هاي راي، اضافه کرد:انتخاب اصلح نيز به بيان مقام معظم رهبري از ضرورت هاي يک انتخاب است.

استاندار چهارمحال وبختياري نيز در اين آيين با تبريک فرا رسيدن ماه رجب و ?ليله الرغائب?، گفت:نياز انسان به آگاهي و اطلاعات، ضروري است و اگر اين نياز در داخل کشور و از سوي رسانه هاي داخلي پاسخ داده نشود، از سوي شبکه هاي ماهواره اي غربي و معاند برآورده مي شود.

?علي اصغر عنابستاني? با تجليل از اقدامات مسوولان رسانه ملي در گسترش کمي و کيفي شبکه هاي راديويي و تلويزيوني، افزود:در عرصه اي که کشور در جنگ رسانه اي تمام عيار با استکبار قرار دارد، نقش رسانه هاي داخلي بيش از پيش مشخص مي شود.

وي به راهبرد جديد صدا و سيما در افزايش شبکه هاي صدا و سيما با موضوعات تخصصي و ترويج استفاده از گيرنده هاي ديجيتالي اشاره کرد و گفت: اين راهکار، مي تواند تاثير زيادي در کاهش گرايش به شبکه هاي ماهواره داشته باشد به شرط اينکه برنامه هاي اين شبکه ها از کيفيت بالا برخوردار باشد.

مديرکل صدا و سيماي چهارمحال وبختياري نيز در اين آيين اظهار داشت:با راه اندازي سامانه ديجيتال تلويزيوني در شهرستان هاي فارسان و اردل، امکان دريافت امواج راديويي و تلويزيوني ديجيتال براي 50 درصد جمعيت استان فراهم شد.

?حجت الله رحيم زاده? گفت: 10 ميليارد ريال اعتبار براي راه اندازي اين سامانه در شهرستان فارسان هزينه شده است.
سامانه تلويزيوني ديجيتال شهرستان فارسان با حضور مسوولاني استاني و شهرستاني راه اندازي شد.

با بهره برداري از اين سامانه، دريافت ديجيتال 20 شبکه تلويزيوني و 16 شبکه راديويي در شهرستان فارسان امکان پذير شد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html